top of page

Kom langs in ons salon en laat je inspireren door prachtige trends.




Dit seizoen draait alles om elegante eenvoud en subtiele schoonheid. Bij Blossoms Beauty hebben we de drie grootste nageltrends voor je op een rijtje gezet: naturel, babyboom en zachte tinten.

Laten we deze prachtige trends eens nader bekijken!

 

Naturele nagels: less is more

Deze zomer omarmen we de natuurlijke look. Naturele nagels zijn perfect voor degenen die houden van een minimalistische en chique uitstraling. Denk aan subtiele gells die je nagels een gezonde glans geven. Deze trend past bij elke outfit en gelegenheid, van een dagje strand tot een zomers feest.

 

Het mooie van naturele nagels is dat ze er altijd verzorgd uitzien zonder te veel moeite. Of je nu kiest voor een rozige of een nude tint, je handen zullen er altijd stijlvol en elegant uitzien.

 

Babyboom: de perfecte overgang

De babyboom-techniek blijft een favoriete keuze voor velen. Deze zachte overgang van een roze basis naar een witte top creëert een delicate, ombre-effect dat zowel verfijnd als trendy is. Babyboom nagels zijn ideaal voor bruiloften, zomerfeesten en elke andere speciale gelegenheid waar je een subtiele maar opvallende look wilt.

 

Wat deze trend zo aantrekkelijk maakt, is de veelzijdigheid. Het past perfect bij elke nagelvorm en lengte, en voegt een vleugje glamour toe aan je look zonder te overdrijven.

 

Zachte Tinten: voor een vleugje kleur

Als je deze zomer wat kleur aan je nagels wilt toevoegen maar niet wilt overdrijven, zijn zachte tinten de perfecte keuze. Denk aan pastelkleuren zoals lichtroze, zachtblauw, lavendel en perzik. Deze tinten geven je nagels een frisse en zomerse uitstraling zonder te fel te zijn.

 

Zachte tinten zijn veelzijdig en passen bij elke huidtoon. Ze zijn perfect voor een dagje uit, een zomerse picknick of gewoon om je dagelijkse look wat op te fleuren.

 

Laat je nagels verwennen bij Blossoms Beauty

Bij Blossoms Beauty zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Kom langs in ons salon en laat je inspireren door deze prachtige trends.

We helpen je graag om de perfecte look te vinden die bij jouw stijl en persoonlijkheid past.

 

Tot snel in ons salon!



 

0 opmerkingen

Comments


bottom of page